E3 2006 COVERAGE | FREE GUILD HOSTING  | BUY GAMES! | Help & FAQ  
VGInterface
Home Forums Downloads Register FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   VGInterface Forums > General Discussion > Chit-Chat
User Name
Password

 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
07-07-2006, 11:46 PM   #1
Tucadros
Junior Member
 
 
Join Date: Jun 2006
Location: Eastern, Texas
Posts: 15
Default Wtf Am3

AMD's Socket AM3 processor interconnect will be forwards compatible with Socket AM2, allowing today's AM2-based boards to host AM3-equipped CPUs, the chip maker has revealed. That said, AM3 mobos will not, apparently, accept AM2 processors.

Read It All Here

AM2 I knew of, where the holy hell did AM3 come from? I feel as if I am falling out of the loop. Anyone else surprised by this?
__________________

Tucadros:Will o' the Wisp:Bastard Lunatic:Level 62
 
07-08-2006, 02:43 PM   #2
Dolby
Janitor
 
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 20
Default

Quote:
Originally Posted by Tucadros
AM2 I knew of, where the holy hell did AM3 come from? I feel as if I am falling out of the loop. Anyone else surprised by this?

I'm surprised too. All I've been hearing is AM2 havent even heard anything about AM3. I guess it makes sense though that AMD is working on the next thing while launching their new socket.
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:29 AM.


Contact Us - VGInterface - Terms of Service - Privacy Statement - Top

Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
VGInterface.com Copyright 2005
Vanguard: Saga of Heroes is a registered Trademark of Sigil Games Online.
Page generated in 0.05901 seconds with 10 queries